Güncel Haberler

Karşıyaka, Fortitudo’yu Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi 2. hafta erteleme maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İtalyan ekibi Fortitudo Bologna‘yı konuk edecek.

5 Ocak Salı saat 20:00’da başlayacak ve Tvibu Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Nicolas Maestre, Zdravko Rutesic, Petr Hrusa hakem üçlüsü yönetecek.

Temsilcimiz gruptaki 3 maçından 1 galibiyet alabildi ve bu maçı kaybetse de play-off iddiası devam edecek. Son maçta konuk ettikleri Bamberg’e 70-76 ile kaybederken Amath M’Baye 19 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Raymar Morgan 16 sayıyla takımın öne çıkan isimleri olmuşlardı.

İtalyan ekibi ise 3 maçın ardından henüz galibiyetle tanışamadı ve bu maçı kaybetmeleri durumunda havlu atmış olacaklar, son 2 maçlarını formalite icabı oynayacaklar. Son maçlarında İspanyol ekibi Bilbao’ya konuk olurken 82-54 gibi farklı bir skorla yenilmekte kurtulamamışlardı. Leonardo Tote 14 sayı, 11 ribaund ve Adrian Banks 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile ayakta kalmaya çalışan isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …