Güncel Haberler

Daçka’nın Rakiplerinden Burgos, Uzatma Sonunda Malaga’yı Geçti

İspanya Liga Endesa 18. hafta mücadelesinde Daçka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden San Pablo Burgos, konuk ettiği Unicaja Malaga‘yı uzatma sonunda 95-83’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Burgos 17. maçında 12. kez kazanırken 5. sırada yer aldı. Malaga ise 17. maçında 9. kez kazandı ve 8. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-17
2.çeyrek: 20-22
3.çeyrek: 12-19
4.çeyrek: 28-21
Uzatma: 16-4

Burgos’da Dejan Kravic 20 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Omar Cook 15 sayı, 5 asist, Vitor Benite 15 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund ve Thaddus McFadden 14 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Malaga cephesinde ise Ruben Guerrero 16 sayı, 8 ribaund ile öne çıkarken, Dario Brizuela 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Jaime Fernandez 14 sayı, 4 ribaund, 8 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …