Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir, Sezon Sonuna Kadar Koç Ernak ile Devam Dedi

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz haftalarda koç Aktaş ile yolların ayrılmasının ardından göreve vekaleten yardımcı koç Erhan Ernak‘ı getirmişti.

Son yapılan resmi açıklamaya göre koç Ernak’ın başantrenör olarak takımın başında sezon sonuna kadar görevine devam edileceği belirtildi.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

2020 – 2021 sezonunda ING Basketbol Süper Ligi ve 7DAYS EuroCup’ta mücadele eden Bahçeşehir Koleji, başantrenörlük görevine Erhan Ernak’ı getirmiştir.

Kulübümüzün kurulduğu 2017 senesinden bugüne kadar kırmızı – lacivert renklere yardımcı antrenör olarak hizmet eden Ernak, sezon sonuna kadar takımımızın başında sahaya çıkacaktır.
Zafer Aktaş’tan boşalan başantrenörlük görevini, 9 Aralık’ta oynanan 7DAYS EuroCup, Partizan NIS Belgrad maçından bu yana ifa eden Erhan Ernak, takımımızın başında çıktığı maçlarda Umana Reyer Venezia ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor mücadelelerinden farklı galibiyetle ayrılmıştı.

Otuz seneye yakın bir süre altyapılarda görev yapan ve basketbol camiasının sevilen simalarından biri haline gelen Erhan Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …