Güncel Haberler

Milano, Bologna Deplasmanında Hata Yapmadı

İtalya Lega Basket Serie A 13. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Olimpia Milano, konuk olduğu Virtus Bologna‘yı 68-73’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Milano 12. maçında 11. kez kazandı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Bologna ise 12. maçında 5. kez yenildi ve 4. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-23
2.çeyrek: 38-46
3.çeyrek: 58-58
4.çeyrek: 68-73

Milano’da Kevin Punter 18 sayı, 2 asist le maçın en skorer ismi olurken, Zach LeDay 16 sayı, 8 ribaund ve Shavon Shields 16 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bologna cephesinde ise Julian Gamble 12 sayı, 4 ribaund, Milos Teodosic 12 sayı, 6 ribaund, 6 asist ve Vince Hunter 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. İlk kez sahaya çıkan yeni transfer Marco Belinelli ise 18 dakika süre alırken 9 sayı ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …