Güncel Haberler

Dallas, İlk Yarıda Tarihi Fark Yakaladığı Maçta Clippers’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Dallas Mavericks, konuk olduğu güçlü rakibi Los Angeles Clippers‘ı 124-73 gibi bir skorla ezdi geçti adeta.

Dallas, ilk yarıda yakaladığı 50 sayılık farkla NBA tarihine geçti, bu alanda rekor kırdı. Uzun yıllar unutulmayacak bu maçta Leonard’ın olmamasını tek başına faktör göstermek zor. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan ve ilk maçta da son şampiyon Lakers’ı deviren Clippers’ın bu hale düşmesi gerçekten açıklanabilir değil. Eğer ikinci yarı Dallas biraz işi rölantiye almamış olsa farkın 100 sayılara dayanması içten bile değildi!

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 36-13
2.çeyrek: 77-27 (41-14)
3.çeyrek: 104-57 (27-30)
4.çeyrek: 124-73 (20-16)

Dallas’da Luka Doncic 24 sayı, 9 ribaund, 8 asist ile triple-double performansına yaklaşırken, Josh Richardson 21 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Tim Hardaway Jr. 18 sayı, 4-8 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kawhi Leonard’dan yoksun olan Clippers cephesinde ise Paul George 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Serge Ibaka 13 sayı, 9 ribaund ve Ivica Zubac 10 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor üretebilen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=c19bEUm4Fgg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …