Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Bamberg Maçı Sonrası Reaksiyon Göstermemiz Önemliydi.”

ING Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde konuk ettiği OGM Ormanspor’u 86-57 gibi farklı bir skorla rahat geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Güzel bir maç oldu bizim için, haftaiçi iyi oynamadığımız bir maç vardı, onun üstüne böyle reaksiyon koymak takımca beraber oynayabilmek önemliydi.

Özellikle 2. ve 3. çeyreklerdeki tempomuz, sertliğimiz ve oyundaki akıcılığımız maçın koptuğu kısımlar oldu.

Daha sonra bütün oyuncularımızı kullandık ki uzun süredir bizle beraber oynamayan Metecan ve Semih de bugün belli süreler aldılar. Tabi ki eksikleri var ve daha fazla maça ihtiyaçları var. Üst üste galibiyetler almaya devam ediyoruz ve ligin ilk yarısının bitmesine 1 hafta kala şuan aslına bakarsanız belki de 2. durumdayız.

-1 puanımız olduğu için maalesef orada bir dezavantaj yaşıyoruz ve Fenerbahçe Beko ile eşit olmamıza rağmen 3. gözüküyoruz ama mutluyız. Önümüzdeki hafta çok önemli, dinamik, genç ve çok da iyi sonuçlar alan bir takımla oynayacağız. 1 gün dinlendikten sonra çalışmalarımız devam edecek. Büyün oyuncularımı ve takımı kutluyorum.

Karşıyaka Resmi Twitter Hesabı

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …