Güncel Haberler

Daçka’nın Rakibi Burgos’dan Badalona’ya Deplasmanda 17 Sayılık Fark!

İspanya Liga Endesa 16. hafta mücadelesinde Daçka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden San Pablo Burgos deplasmanda denk rakibi Joventut Badalona‘yı 78-95’lik skorla beklenenden çok daha rahat bir şekilde yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Burgos 15. maçında 10. kez kazanırken 5. sıraya yükseldi. Badalona ise 16. maçında 6. kez kaybetti ve rakibinin 1 adım gerisinde 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-16
2.çeyrek: 19-21
3.çeyrek: 18-31
4.çeyrek: 19-27

Burgos’da Josiel Rivero 25 sayı, 8 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Vitor Benite 16 sayı, 5 ribaund, Omar Cook 14 sayı, 4 asist ve Dejan Kravic 11 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Badalona cephesinde ise Albert Ventura 13 sayı, 2 ribaund, Ferran Bassas 11 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Nenad Dimitrijevic 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …