Güncel Haberler

Kokoskov: “Herkes Kazanmak İçin Katkıda Bulundu.”

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği Olympiakos’u 84-77’lik skorla yenmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Çok zor bir rakibe karşı çok iyi bir galibiyet bizim için. Özellikle veteran oyuncularla birlikte oynamayı bilen ve baskıyı kaldırmayı bilen bir takıma karşı. Çok kolektif bir emek var sahada. Herkes kazanmak için katkıda bulundu. Efor olarak genelde sorunumuz olduğunu düşünmüyorum, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bugün de yoktu. Ama mental olarak bazı hatalarımız oldu. Hem hücumda hem de savunmada daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Sadece sakin ve akıllıca oynamak gerekiyor ama sahadaki enerji çok iyiydi. Her yuvarlanan topa herkes kendini attı ve sarı lacivertli oyuncularımız sahada her yerdeydi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Takıma yeni katılan Marko Guduric için de değerlendirme yapan Kokoskov, şu ifadeleri kullandı:

Hepsi gibi sağlam oynadı ama taraftarların ve medyanın şunu unutmaması lazım; 7 aydır maç oynamıyor, bu ilk maçıydı. O yüzden gerçekçi olmak lazım katkısı adına. Çok iyi şekilde güzel bir tavırla geldi, her türlü takıma destek olmaya çalıştı, nasıl oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bencil bir oyuncu değil. Daha iyi katkıları olacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …