Güncel Haberler

Maccabi, Nedovic’e Rağmen Panathinaikos’u Yendi

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Panathinaikos‘u Nedovic’in özel performansına rağmen 89-81’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Maccabi, 16. maçında 7. kez kazanırken 11. sıraya yükseldi. Yeşiller ise 15. maçında 10. kez kaybetti ve 14. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-12
2.çeyrek: 41-30
3.çeyrek: 59-52
4.çeyrek: 89-81

Maccabi’de Scottie Wilbekin 22 sayı, 4-8 3sayı, 4 asist ile öne çıkarken, Othello Hunter 13 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Elijah Bryant 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yeşiller’de ise Nemanja Nedovic 7-13 3sayı isabetiyle 39 sayı üretip kariyer rekoru kırarken istatistiklerine 2 ribaund, 6 asist, 2 top çalma da eklemeyi başardı ama galibiyet için yeterli olmadı. Onun dışında da çift haneli skor katkısı verebilen çıkmadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …