Güncel Haberler

Zalgiris, Zorlansa da Deplasmanda Lietkabelis’i Yendi

Litvanya Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas konuk olduğu Lietkabelis‘i zaman zaman zorlansa da 77-82’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Zalgiris 11. maçında 10. galibiyetini aldı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Lietkabelis ise 10. maçında 3. kez kaybetti ve 2. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 13-27
2.çeyrek: 7-13
3.çeyrek: 27-13
4.çeyrek: 30-29

Zalgiris’de Joffrey Lauvergne 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Arturas Milaknis 15 sayı, Nigel Hayes 13 sayı ve Marius Grigonis 11 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lietkabelis cephesinde ise Kyle Vinales 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile etkili olurken, Margiris Normantas 13 sayı, 3 asist, Paulius Valinskas 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Gabrielius Maldunas 12 sayı, 9 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Zalgiris Engelini Rahat Geçti

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Zalgiris Kaunas‘ı fazla terlemeden 91-73 …