Güncel Haberler

ŞOK: Real Madrid’in Yıldız Forveti Randolph Sezonu Kapattı!

Turkish Airlines Euroleague‘de çift maç haftası geride kalırken Real Madrid cephesinde üzücü haberler geldi.

15. hafta kapsamında İspanyol ekibinin deplasmanda Olympiakos ile oynadığı karşılaşmada darbe almadan sakatlanan Anthony Randolph‘un yapılan tetkikler sonucu aşil tendonunun koptuğu ve önümüzdeki günlerde operasyon geçireceği belirtildi. Bildiğiniz üzere son yıllarda basketbolcuların korkulu rüyası olan bu sakatlık maalesef sporcuların sezonu kapatmasına neden oluyor. Randolph için de durum bu şekilde olacak.

Sloven milli takımının da devşirme oyuncusu olan tecrübeli forvet, iki uzatmaya giden Panathinaikos maçının ardından 2 gün sonra çıktığı Olympiakos maçında belli ki fiziksel yıpranmaya dayanamadı ve yük binen tendonu maalesef koptu, kendisine büyük geçmiş olsun diliyoruz bizler de Basket Servisi ailesi olarak.

31 yaşındaki solak forvet bu sezon Euroleague sahnesinde 13 maçta görev alırken ortalama 18.2 dakika sahada kalmış ve 9.3 sayı, %37.3 3sayı, 3.6 ribaund istatistikler ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …