Güncel Haberler

Sarıca: “Ligin İlk Yarısını En İyi Sırada Tamamlamak İstiyoruz.”

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta erteleme maçında konuk olduğu Büyükçekmece’yi 77-90’lık skorla rahat geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Büyükçekmece Basketbol ligin zor deplasmanlarından bir tanesi dolayısıyla eksikken kazandığımız için mutluyum. İki tarafın da eksikleri vardı, zaten eksik bir sezon oynuyoruz ancak baktığınız zaman Büyükçekmece Basketbol’un Galatasaray ve Fenerbahçe Beko galibiyetleri var ve çok ritimli bir takım var dolayısıyla bugün kazanmak önemliydi. Ligin ilk yarısının sonuna gelinirken 12 maç sonunda bulunduğumuz konum tabii ki bizi mutlu ediyor. Bütün zorluklara rağmen oraları zorluyoruz. 12. haftanın sonuna gelirken hiçbir maçı tam kadro olarak oynayamadık maalesef. Bugün özellikle Mahir’den Onuralp’ten özellikle ikinci yarı Yunus’tan gelen katkılar tabii ki bizim elimizi güçlendiriyor, bizi daha iyi bir takım yapıyor. Arka arkaya 4. galibiyetimizi aldık. Ligin ilk yarısını en iyi sırada tamamlamak istiyoruz. Bütün oyuncularımı kutluyorum, Büyükçekmece Basketbol’a da başarılar diliyorum.

Karşıyaka Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …