Güncel Haberler

Tofaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde Oynayacağı Dijon Maçı Ertelendi

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan DijonTofaş maçının ertelendiği açıklandı.

Temsilcimiz Tofaş’ın 16 Aralık Çarşamba günü Dijon deplasmanında oynayacağı maç ertelendi.

Organizasyon ve kulüpten yapılan açıklamada karşılaşmanın Basketbol Dönüş Prokotolü’ne göre maçın ertelendiği ve 12 Ocak tarihinde oynanacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Tofaş Basketbol Takımımızın 2020-2021 FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında Fransa’da oynayacağı karşılaşma öncesinde; A Takım sporcularımız, teknik ekibimiz ve kulüp personelimiz 13 Aralık 2020 tarihinde rutin Covid-19 PCR tarama testinden geçmiştir.

Sağlık partnerimiz Bursa Medicana Hastanesi tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda Tofaş Basketbol Takımımız’da tespit edilen pozitif vakalar nedeniyle 16 Aralık Çarşamba günü deplasmanda oynamamız gereken JDA Dijon maçımız, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin Basketbola Dönüş Protokolleri gereği ileri bir tarihe ertelenmiştir. Karşılaşmanın yeni tarihi BCL tarafından 12 Ocak 2021 olarak açıklanmıştır.

Fransız ekibi grupta 3 maçta 3 galibiyetle lider konumda yer alırken temsilcimiz ise 1 galibiyet, 2 yenilgi ile üçüncü sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …