Güncel Haberler

Alba Berlin, Karşıyaka’nın Rakiplerinden Bamberg’i Rahat Geçti

Almanya easyCredit BBL 6. Hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Alba Berlin konuk ettiği Karşıyaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Brose Bamberg’I 82-70’lik skorla zorlanmadan geçti.

Bu sonuçla Alba 6. Maçında 5. Kez kazanırken 5. Sırada yer aldı. Bamberg ise 5. Maçında 3. Kez kaybetti ve 10. Sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 22-20
2.çeyrek: 19-11
3.çeyrek: 17-24
4.çeyrek: 24-15

Alba’da Peyton Siva 22 sayı, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Johannes Thiemann 18 sayı, 7 ribaund ve Niels Giffey 11 sayı, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bamberg cephesinde ise David Kravish 20 sayı, 4 ribaund ile etkili olurken, Devonte Hall 11 sayı, 9 ribaund, 8 asist ve Chase Fieler ile Michele Vitali 10’ar sayıyla katkı verdiler ama galibiyet için yeterli olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Gottingen’i Güle Oynaya Geçti

Almanya easyCredit BBL 21. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Gottingen‘i 108-85’lik skorla güle oynaya …