Güncel Haberler

Rockets, Harden Takası İçin Nets’den Durant veya Irving’i İstiyor!

NBA‘de gündemi sıkça meşgul eden James Harden‘ın takas süreci kısa zamanda netleşeceğe benzemiyor.

1 ay öncesinde başlayan dedikodu ve iddialara göre yıldız skorer Houston Rockets‘dan takasını istemiş ve önceliğinin Brooklyn Nets‘e gitmek olduğunu da yönetime iletmişti. Bu süreçte ise Rockets yönetimi sakin kalmış, aceleci davranmayacağını göstermişti.

Yaşan son gelişmelere göre Rockets yönetiminin Harden karşılığında Nets’den ne isteyeceği de netleşmiş durumda.

The Athletic’in haberine göre Rockets yönetimi olası bir takas senaryosunda Kevin Durant ya da Kyrie Irving paketin içerisinde olmazsa Harden’ı Nets’e yollamayı düşünmüyor.

Nets’in genel menajeri Sean Marks ise Harden takasının gerçekleşmesi ihtimali üzerinde geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Sahip olduğumuz kadrodan mutlu olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir süredir bir arada olan bir kadromuz var ve bazı parçalar eklemeye devam edeceğiz. Sahip olduğumuz grubun geçireceği antrenman kampı gayet rekabetçi ve keyifli olacaktır. Bu kadroda kesinlikle değişiklik olmayacağı anlamına gelmiyor. Buna rağmen oyuncularınızla mümkün olduğu kadar dürüst bir iletişime sahip olup dedikoduların kafalarını karıştırmasına izin vermemelisiniz.

Diğer taraftan Harden, Rockets’ın antrenman kampına 2 gün geç geldiği için NBA’in belirlediği pandemi protokollerine göre takım antrenmanlarına başlamadan önce 6 kere negatif covid testi sonucu elde etmesi gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …