Güncel Haberler

Malaga’nın Listesinde Westermann da Var!

7DAYS EuroCup‘da mücadele eden İspanya Liga Endesa ekiplerinden Unicaja Malaga‘nın transfer listesinde Leo Westermann da yer alıyor.

Malaga’nın son olarak Brescia ile oynadığı EuroCup maçında 32 yaşındaki tecrübeli guard Gal Mekel elinden sakatlanmış ve yapılan testlerin ardından sol elinde kırık olduğu tespit edilmişti. BU nedenle de 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

İspanyol ekibi de guard rotasyonuna hızlıca bir takviye yapabilmek için kolları sıvamış durumda. Yerel basında yer alan haberlere göre ise İsrailli guardın yerine düşündükleri isimler arasında Valencia’dan ayrılarak serbest kalan Quino Colom, Kızıl Yıldız’dan ayrılan Taylor Rochestie ve Fenerbahçe Beko‘nun Fransız guardı Leo Westermann da yer alıyor.

Diaz’dan sonra Mekel’in sakatlanmasıyla Malaga’da tek sağlıklı kalan oyun kurucu Jaime Fernandez kaldı. Bu nedenle de Malaga’nın en hızlı şekilde, hatta mümkünse bu hafasonu Real Madrid ile karşılaşacağı maçta bile oynatabileceği bir oyuncu transfer etmek istediği de haberlerde yer aldı.

Westermann bu sezon Fenerbahçe Beko forması ile oynadığı 10 maçta 5.2 sayı, 3.5 asist, 1.8 ribaund gibi istatistiklerle beklentilerin altında kalmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …