Güncel Haberler

Clippers, Yıldızı George’un Kontratını 4 Yıllığına Uzattı

Los Angeles Clippers, yıldız skoreri Paul George’un sözleşmesini 4 yıl daha uzattı.

Geride bıraktığımız sezon NBA play-off’larında Denver Nuggets karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen 4-3 kaybeden ce büyük hayal kırıklığı yaşatan Clippers, 2020-21 sezonu öncesi kadroyu güçlendirmek için takviyeler yapmaya çalışırken iç transferde de önemli bir hamle yaptı.

ESPN’in haberine göre; Clippers yönetimi takımın All-Star yıldızı Paul George’un sözleşmesini 4 yıllığına, toplam 190 milyon dolarlık kontrat ile uzattı. Böylelikle halihazıda 1 yıllık 35 milyon dolarlık kontratı bulunan George, 5 yıl için toplam 225 milyon dolar kazanacak.

Kariyerinde 6 kez All-Star seçilmiş olan 30 yaşındaki yıldız skorer, Pacers ve Thunder’da forma giydikten sonra Temmuz’da Clippers’a transfer olmuş 2019-20 sezonunda ise 48 maça çıkmış, 21.5 sayı, 5.7 ribaund, 3.9 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …