Güncel Haberler

Zenit Erteleme Maçında Valencia Deplasmanından Galibiyetle Dönüyor (Deplasmanda Altıda Altı)

Turkish Airlines Euroleague 4. hafta erteleme maçında Zenit konuk olduğu Valencia karşısında geriden gelerek 72-85’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla 6. deplasman maçını da kazanarak evden uzakta namağlup ünvanını sürdüren Rus ekibi, toplamda da 10. maçında 7. kez kazandı ve 4. sıraya yükseldi. Yarasalar ise 12. maçında 5. kez kaybederek 8. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 12-16
2.çeyrek: 39-33
3.çeyrek: 60-65
4.çeyrek: 72-85

Zenit’de Austin Hollins 20 sayı, 4-7 3sayı, 2 ribaund, 3 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Will Thomas 12 sayı, 4 ribaund, Alex Poythress 12 sayı, 5 ribaund, Kevin Pangos 12 sayı, 12 asist ve Mateusz Ponitka 10 sayı, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Valencia cephesinde ise Bojan Dubljevic 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Guillem Vives de 10 sayı, 2 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …