Güncel Haberler

Bursaspor’un Grubu: Nanterre, Promitheas’ı Rahat Geçti

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bursaspor’un grubunda yer alan 2 takımın karşılaşmasında Nanterre konuk ettiği Promitheas‘ı 91-70 gibi farklı bir skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Fransız ekibi 8. maçında 4. kez kazanırken 4. sırada yer aldı. Yunan ekibi ise 7. maçında 5. kez kaybetti ve 5. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-21
2.çeyrek: 49-38
3.çeyrek: 69-54
4.çeyrek: 91-70

Nanterre’da Johnny Berhanemeskel 21 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Brian Conklin 20 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Tyler Stone 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Promitheas cephesinde ise Ian Miller 16 sayı, 2 asist ve Dimitris Agravanis 11 sayı ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …