Güncel Haberler

RESMİ: Virtus Bologna, Kovduğunu Açıkladığı Djordjevic ile Devam Kararı Aldı!

Virtus Bologna yönetiminin son 24 saatte neler yaptığını anlamak gerçekten güç!

Yüksek bir bütçeyle yola çıkan ve hem İtalya Lega Basket Serie A hem de 7DAYS EuroCup‘da şampiyonluk kovalayan İtalyan ekibi 7 Aralık Pazartesi gecesi Sırp koç Aleksandar Djordjevic‘in görevine son verildiğini açıklamıştı.

Ama olayın üstünden henüz 21 saat geçmişti ki kulüp yönetimi Sırp koç ile yola devam edileceğini açıkladı bu kez. Kulübün CEO’su Baraldi koç Djordjevic ile yönetim olarak yapıcı bir görüşme gerçekleştirdiklerini ve Mart 2019’da başladıkları yolculuğa onunla devam edeceklerini belirtti.

Ayrıca Baraldi yaptığı açıklamada Teodosic liderliğinde oyuncuların “Koç yoksa biz de yoksuz” tarzında ya da başka bir şekilde koçun takımda kalması için kendilerine gelmediğini de belirtti. Djordjevic’in kovulma haberi sonrası Markovic’in kendilerine yönelik; “Kulüp basketboldan anlamayanlar tarafından yönetiliyor.”; eleştirilerinin ardından takımdan gönderilmeyeceğini, sadece ceza verileceğini de belirti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …