Güncel Haberler

Lebron, Lakers ile Yeni Kontrat İmzaladı!

Lebron James ile Los Angeles Lakers birlikteliği 2023 yazına kadar devam edecek!

The Athletic’in haberine göre süper yıldız bu sezon şampiyonluğa ulaştığı Lakers ile 2 yıllık toplam 85 milyon dolar değerinde yeni bir kontrat imzaladı. Yeni kontrata göre James 2022-23 sezonunun sonuna kadar Batı ekibinin formasını giyecek.

2018 yazında Lakers forması giymeye başlayan Lebron, ilk sezonunda takımını istenen başarılara taşıyamamış olsa da ikinci sezonda Davis ile beraber şampiyonluk elde etmeyi başarmışlardı.

Lebron şampiyonluk yolundaki play-off maçlarında 27.6 sayı, 10.8 ribaund, 8.8 asist, 1.2 top çalma gibi harika istatistiklere imza atmıştı.

Bu sezon 4. kez finallerin MVP’si seçilen, kariyerinde 4 NBA şampiyonluğunu ve 4 de normal sezon MVP ödülü bulunan Lebron, tam 16 kez de All-Star seçilme başarısı göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …