Güncel Haberler

Burak Gören: “Bizim İçin Hayati Bir Galibiyetti.”

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Türk Telekom Ankara derbisinde konuk ettiği OGM Ormanspor’u 83-64’lük skorla geçmeyi başardı.

Telekom’un tecrübeli koçu Burak Gören karşılaşma sonrası şu açıklamaları yaptı:

Bizim için çok önemli bir maçı kazandık, mutluyuz. Çok şanssız on gün geçirdik. Tyler Ennis sezonu kapattı, üç oyuncumuzun çok ciddi rahatsızlığı, üç oyuncumuzun da sakatlığı nedeniyle bugün çok dar bir rotasyonla maçı oynadık. Bu bizi maç başında tedirgin ediyordu. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bugün takım olmanın gerekliliklerini bize gösterdiler. Burada yıllardır yakaladığımız ruhu sahaya yansıtarak, hiç bir bahanenin arkasına saklanmadan müthiş bir mücadele ile maçı kazandık. Bizim için hayati bir galibiyetti.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …