Güncel Haberler

Petkim, Gaziantep’in Son Saniyedeki Hatasıyla Kazandı

ING Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Petkim Spor konuk ettiği Gaziantep‘i son saniyede rakibin kendisine ikram ettiği serbest atışlar sayesinde, Hummer’ın ikide bir isabetiyle 67-66 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Petkim, 10. maçında 5. galibiyetini alıp 4. sıraya yükselirken, Gaziantep ise 8. maçında 5. kez kaybetti ve 11. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-14
2.çeyrek: 19-18
3.çeyrek: 14-29
4.çeyrek: 13-5

Petkim’de Kendrick Ray 15 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Ian Hummer 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Thomas Wimbush 13 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarlarından oldu.

Jaiteh gibi önemli bir silahından yoksun olan Gaziantep cephesinde ise Trevis Simpson 13 sayı, 2 ribaund ve Rashard Kelly 11 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …