Güncel Haberler

Panathinaikos 4 Hafta Sonra Kazanmayı Hatırladı

Turkish Airlines Euroleague 11. hafta mücadelesinde Panathinaikos konuk ettiği FC Bayern Munich‘i 83-76’lık skorla yenerek 4 hafta sonra kazanmayı hatırladı.

Bu sonuçla Yeşiller 9 haftada 3. galibiyetlerine ulaşırken, Bayern ise 11. maçta 4. kez mağlubiyetle tanıştı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 18-13
2.çeyrek: 44-35
3.çeyrek: 60-54
4.çeyrek: 83-76

Yeşiller’de Nemanja Nedovic 17 sayı, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Howard Sant-Roos 14 sayı, 3-6 3sayı, 7 ribaund, 5 asist, 4 top çalma, Ioannis Papapetrou 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Georgios Papagiannis 12 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Vladimir Lucic 20 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Wade Baldwin 12 sayı, 3 asist, Jalen Reynolds 12 sayı, 2 ribaund ve Paul Zipser 11 sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …