Güncel Haberler

Şampiyon Lakers, Caldwell-Pope ile Devam Ediyor

NBA‘de son şampiyon Los Angeles Lakers, bir taraftan kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, bir taraftan da kadrosunu da koruma çalışmalarına devam ediyor.

Elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden biri olan Kentavious Caldwell-Pope da bu isimlerden biri.

The Athletic’in haberine göre, geçen hafta 8.4 milyon dolarlık oyuncu opsiyonunu kullanmayarak serbest kalan Pope il 3 yıllık toplam 40 milyon dolar değerinde yeni bir kontrat imzalandı ve takımda kaldı.

Green ve Bradley gibi kısa savunmacılarını kaybeden Lakers, Caldwell-Pope’u elinde tutarak bu alanda daha fazla açık oluşmasını engellemiş oldu ki geçtiğimiz günlerde bu bölgeye Matthews takviyesi de yapmışlardı zaten.

27 yaşındaki çok yönlü guard, geçtiğimiz sezon 69 maçta forma giymiş, 9.3 sayı, %38.5 3sayı, 2.1 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=ZkuP0VPBmUI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …