Güncel Haberler

Kokoskov: “Bobby Dixon Şarap Gibi.”

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji’ni 70-56’lık skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Zor maçtı. Bu bir sır değil, zor maç oynadık. İspanya’dan uzun bir yolculuktan geldikten sonra, İspanya’da EuroLeague’in en zor takımlardan birine karşı oynadıktan sonra uzun bir yolculuk yaptık. EuroLeague’den sonra evimize döndük. Aynı zamanda çok iyi bir takıma karşı oynadık. Mental olarak zor maçtı. EuroLeague’de zor ve kötü bir süreçten geçtik açıkçası. İyi bir performans ortaya koyamadık ve bu süreçte iki önemli oyuncumuzu da kaybettik. Bu akşam oynayamayan isimlerimiz de vardı. Ama oyun içerisinde yarışmacı kaldık. Daha akıllı oynamak zorundayız, daha akıllıca mücadele etmek zorundayız. Tabii üstümüzde mental olarak baskı da var. Ama eğlenmek zorundayız.

Tivibu Spor

Bahçeşehir Koleji karşısında 26 sayılık bir performansa imza atan Bobby Dixon ile ilgili de konuşan Kokoskov, “Bobby Dixon şarap gibi, yaş aldıkça iyi oluyor.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …