Güncel Haberler

Howard, Lakers’da Kalacağım Diyip 5 Dakika Sonra Çark Etti ve Yeni Takımı Belli Oldu!

NBA‘de resmen başlayan transfer döneminin ilk gününde ilginç olaylar yaşandı. Bu olaylardan birinin kahramanı da tecrübeli uzun Dwight Howard oldu.

Yıldız uzun twitter hesabından yaptığı açıklamayla takımı Los Angeles Lakers‘da kalacağını duyurdu. Ama bu twitinden üstünden bir kaç dakika geçmişti ki bu twiti sildi.

Bu gelişmenin üstünden çok süre geçmeden de Philadelphia 76ers ile 1 yıllık 2.6 milyon dolar değerinde kontrat imzaladığı öğrenildi.

34 yaşındaki tecrübeli pivot geçen sezon Lakers ile ortalama 18.9 dakika dahada kalırken 7.5 sayı, 7.3 ribaund istaitstikleri ile katkı sağlamış ve 16 yıllık NBA kariyerinde ilk kez şampiyonluk kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …