Güncel Haberler

Lakers, 2019-20 Sezonunun En İyi 6. Adamını Kaptı!

NBA‘de son şampiyon Los Angeles Lakers önemli transfer hamleleri yapmaya devam ediyor.

2019-20 sezonunun En İyi 6. Adamı seçilen, son olarak ezeli rakipleri Los Angeles Clippers forması giyen Montrezl Harrell ile anlaşma sağladılar The Athletic’in haberine göre.

ESPN’in haberine göre de taraflar arasından kontrat 2 yıllık (2.yılı opsiyonlu) ve toplam 19 milyon dolar değerinde.

Geride bırkatığımız 3 sezon boyunca Clippers forması ile izlediğimiz Harrell, 2019-20 sezonundaki etkili performansı ile en iyi 6. adam ödülünün sahibi olmuştu.

Lakers adına çok iyi bir hamle olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Davis ile beraber sahada yer alabileceği gibi Lebron’un 4 onun 5 oynadığı kısa beşleri de görebiliriz. Özellikle pota altı rotasyonunu net olarak güçlendirmiş oldu son şampiyon bu hamleyle.

26 yaşında olan 2.03 metre boyundaki 4 numara, normal sezonu ne kadar iyi geçirmiş olsa da fanusta oynanan play-off maçlarında ise beklentileri karşılayamamış, sezonu 18.6 sayı, 7.1 ribaund istatistikleri ile tamamlayabilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …