Güncel Haberler

Eksik Galatasaray’dan Telekom’a Geçit Yok!

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde önemli eksikleri bulunan Galatasaray konuk ettiği Türk Telekom‘u 94-89’luk skorla geçmeyi başardı ve haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 5 hafta sonra ilk kez kazanırken 8. maçta 2. galibiyetlerine ulaşmış oldular. Telekom ise 2. mağlubiyeti ile tanıştı 8. maçında.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 31-18
2.çeyrek: 21-11
3.çeyrek: 18-28
4.çeyrek: 24-32

Hamilton ve Barış’dan yoksun olan Galatasaray’da Yiğit Arslan 19 sayı, 5-9 3sayı, 6 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Brock Motum 18 sayı, 2 ribaund, Daryl Macon 15 sayı, 5 asist ve R.J. Hunter 14 sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Telekom cephesinde Nick Johnson 24 sayı, 7 ribaund, 8 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Kyle Wiltjer 18 sayı, 3 ribaund, Michael Eric 17 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Sam Dekker ile Muhammed Baygül 13’er sayıyla direnen isimler oldular. Tyler Ennis ise 21 dakika sahada kaldıktan sonra sakatlanarak maalesef sahayı sedyeyle terketti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Manisa, Türk Telekom’u Çok Rahat Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Manisa BBSK konuk ettiği Türk Telekom‘u 81-67 …