Güncel Haberler

İDDAA: Bogdanovic ile Ersan’ın Merkezinde Olduğu Takas Tehlikeye Girdi!

Eski Fenerbahçeli Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic ile milli forvetimiz Ersan İlyasova‘nın merkezinde olduğu takas tehlikeye girmiş durumda.

The Athletic’in haberine göre Milwaukee Bucks ile Sacramento Kings arasında üzerinde anlaşmaya varılan, Bogdanovic’in Kings ile yeniden kontrat imzalayıp Bucks’a gideceği takas tehlikeye girdi.

Haberde yer alan iddiaya göre takasın tehliye girme sebebi ise Sırp skorerin Bucks’a gitme konusunda daha önce bir anlaşma yapmadığını belirtmesi. Bu da tabiki takasın gerçekleşmesine engel oluyor. Bu nedenle de Kings içerisindeki kaynaklardan gelen haberlere göre takasın durumu belirsiz.

Takımlar arasında anlaşıldığı iddia edilmiş olan takasa göre Bucks, Bogdanovic karşılığında Kings’e Ersan İlyasova, Donte DiVincenzo ve DJ Wilson’ı gönderecekti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …