Güncel Haberler

İDDAA: Morley ile Harden Sixers Çatısı Altında Tekrar Buluşabilir!

Philadelphia 76ers yeni sezon öncesi kadrosunu yıldız skorer James Harden ile güçlendirmek istiyor.

Daha önce Houston Rockets’da görev alan ve artık Sixers’ın basketbol operasyonları başkanı olan Daryl Morey, eski yıldızı ile Sixers çatısı altında tekrar buluşmak istiyor.

Bildiğiniz üzere Harden çeşitli kez yaptığı açıklamalarda artık Rockets’da şampiyonluk şansının bulunmadığına inandığını belirtmişti, bu sebeple de geçtiğimiz günlerde Rockets yönetimine kendisini takas etmelerini istemişti.

The Athletic’in haberine göre Harden’ın takası konusunda gitmek istediği takımların başında Brooklyn Nets ve Philadelphia 76ers yer alıyor.

Sixers adına 2019-20 sezonu büyük hayal kırıklıkları ile bitmişti ve Ben Simmons ya da Joel Embiid’den birinin takaslanacağı kulislerde yüksek sesle konuşuluyor. Dolayısıyla Harden takasında bu ikiliden birini düşünmek Sixers adına çıkabilecek en büyük fırsatlardan biri olarak ön plana çıkıyor.

Her ne kadar Harden takımdan ayrıldığını iletmiş olsa ve Sixers ile Nets’in ilgisi ortada olsa da Rockets henüz takas konusunda diğer takımlarla görüşmeye başlamış değil. Harden’ın kontratı 2 yıl daha geçerli bu nedenle de Rockets yıldızını takımda tutabilmek için eliden yapıp acele etmek istemiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …