Güncel Haberler

Zalgiris, CBet’i Uzatma Sonunda Geçebildi

Litvanya Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas konuk ettiği CBet Prienai karşısında zorlansa da uzatma sonunda 103-100’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Zalgiris 8. maçında 7. galibiyetini alırken liderlik koltuğundaki yerini korudu. CBet ise 10. maçında 6. mağlubiyetini alarak 7. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 31-24
2.çeyrek: 20-26
3.çeyrek: 26-21
4.çeyrek: 14-20
Uzatma: 12-9

Zalgiris’de Steve Vasturia 25 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkan isim olurken, Joffrey Lauvergne 18 sayı, 7 ribaund ve Arturas Milaknis 12 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Prienai cephesinde ise Tom Digbeu 27 sayı, 11 ribaund, 2 asist ile maçın en skorer ismi olurken, ligin şuanki sayı kralı Regimantas Miniotas 23 sayı, 8 ribaund, 6 asist ve Marquis Wright 19 sayı, 2 ribaund, 7 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …