Güncel Haberler

Brooklyn, Büyük Üçlü’yü Oluşturmak İçin Harekete Geçti!

NBA‘de son günlerde gündemi en çok meşgul eden soru: Kevin Durant ile James Harden yeniden mi bir araya geliyor?

Sports Illustrated’ın haberine göre Brooklyn Nets, 2017-18 NBA sezonunun MVP’si James Harden’ı kadrosuna katabilmek adına Houston Rockets ile olası takas senaryolarını görüşmeye başladı.

Westbrook’un takımdan ayrılmak istediğine yönelik çıkan iddiaların ardından Harden’ın takımda kalmak istediği belirtilmişti. Nets ise Rockets’ı ikna etmek adına içerisinde Spencer Dinwiddie, Caris LeVers, Taurean Prince ve Jarrett Allen’ın olduğu bir takas paketi öneriyor.

Eğer Nets, Harden’ı kadroya katmayı başarırsa 2009-12 yılları arasında Thunder formasını birlikte terleten Kevin Durant ile yeniden bir araya gelmiş olacak ki Irving’in de kadroda yer aldığını düşündüğümüzde Nets’in ligdeki en iddialı “Büyük Üçlü”yü kurmuş olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

1.96 metre boyunda olan 31 yaşındaki skorer guard, geride bıraktığımız sezon 80 maçta görev alırken 33.6 sayı, %35.2 3sayı, 6.4 ribaund, 7.6 asist, 1.8 top çalma istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …