Güncel Haberler

Burak Gören: “Çok Hakettiğimiz Bir Maçı Son Saniyelerde Kaybettik.”

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde konuk ettiği Fenerbahçe Beko’ya son saniyelerde 81-82’lik skorla yenilen Türk Telekom‘da koç Burak Gören karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Böylesine bir maçtan sonra ne denir çok bilmiyorum ama çok hakettiğimiz bir maçı son saniyelerde kaybettik. Bütün maçı hem basketbol olarak hem de istek olarak çok iyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Sonunda özellikle 1.5-2 dakikaya 5-6 sayı önde girdiğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yapacak bir şey yok. Bundan sonrasına devam edeceğiz. Kazandığımız taktirde ligin üst sıralarında bize çok farklı bir yer açacak bir maçtı. Tüm oyuncularıma ve teknik ekibe teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir seyahatten geldik ve bir gün hazırlık süreci geçirdik Fenerbahçe‘ye karşı. Bugün de herkes elinden gelen bütün çabayı gösterdi. Mücadele eden tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …