Güncel Haberler

İDDAA: Westbrook, Rockets’dan Ayrılmak İstiyor!

ABD basınında yer alan haberlere göre Russell Westbrook ile Houston Rockets birlikteliği sona ermek üzere.

Te Athletic’in haberine göre Westbrook, Rockets forması ile geçirdiği ilk sezonun ardından takımdan ayrılmayı istiyor.

Rockets’da small-ball sisteminin mimarları olan koç Mike D’Antoni ve takımın genel menajeri Daryl Morey’nin takımdan ayrılmalarının ardından Westbrook’un da geleceğine dair ciddi soru işaretleri gündeme geldi.

Russ, geçen yaz Rockets’ın Thunder’la yaptığı takasta Chris Paul karşılığında Rockets’a gelmişti. Hatırlayacağınız gibi iki takım 2020 play-off’larının ilk turunda da karşı karşıya gelmiş ve Rockets seriyi 7 maç sonunda kazanan takım olmuştu. Fakat sonraki turda Lakers’a elenen Rockets’da Westbrook kötü performansıyla eleştiri oklarının yöneldiği isim olmuştu.

ABD basınında geçtiğimiz haftalarda Russ ile hem Clippers hem de Knicks’in ilgilendiği haberleri yer almıştı. Russ önümüzdeki sezon 40 milyon doların üstünde kazanacağı bir kontrata sahip ve farklı bir takımda oynamak istediğini şimdiden Rockets yönetimine iletmiş durumda.

2019-20 normal sezonu boyunca 27.2 sayı, 7.9 ribaund ve 7.0 asist ortalamaları ile katkı vermişti Westbrook. Play-off’larda beklentileri karşılayamamasının ana nedenlerinden birinin de sezona verilen arada geçirdiği Covid-19 hastalığı olduğunu unutmamak gerekli.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …