Güncel Haberler

FLAŞ: Galatasaray Koç Erdoğan ile Yollarını Ayırdı

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray, koç Ertuğrul Erdoğan ile yollarını ayırıyor.

Sarı kırmızılarda yönetim resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada 2018 yılından bu yana takımın başında olan 52 yaşındaki tecrübeli koç ile karşılıklı olarak sözleşme feshi için görüşmelerin başlandığını duyurdu.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Kulübümüz A Erkek Basketbol Başantrenörü sayın Ertuğrul Erdoğan ile sözleşmemizin karşılıklı sona erdirilmesi hususunda görüşmelere başlanmıştır.

Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Kamuoyuna saygıyla duyrulu.

Galatasaray Spor Kulübü

Galatasaray BSL’de oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet alabilmişti ve 15. sırada düşme hattında yer alıyorlardı. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçında Sassari deplasmanında farklı kaybetmişti sarı kırmızılılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …