Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Açıksözlülüğün Olmadığı Yerde Kalıcı Başarılar Yakalanamaz.”

Sezona kötü başlayan ve ING Basketbol Süper Ligi ile FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde oynadığı 8 maçtan 6 tanesini kaybeden Galatasaray‘da yönetim faturayı kesmiş ve koç Ertuğrul Erdoğan ile yolların ayrıldığını açıklamıştı.

52 yaşındaki koç 2.5 yıllık görevinin ardından kulüp ile yolları ayırırken vicdanının rahat olduğunu belirtti ve taraftara teşekkür ettiği kısa bir paylaşım yaptı şahsi twitter hesabından:

Açıksözlülüğün olmadığı yerde güven de olmaz, kalıcı başarılar yakalanamaz… Galatasaray’daki iki buçuk senelik görev sürem boyunca bana ve ekibime destek veren; başta taraftarımız olmak üzere, herkese teşekkür ederim. Vicdanım rahat…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …