Güncel Haberler

Kokoskov: “Savunmada Karakterimizi Gösterdik.”

ING Basketbol Süper Ligi 7. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Daçka’yı 90-79’luk skorla geçmeyi başardı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Zor maç oldu, çok zor bir maçtı. Böyle maçların bizim için çok zor olduğunu biliyoruz. Bu tarz maçlarda birlikte hareket etmeli ve çok çalışmalıyız. Takımımızın ve oyuncularımızın, hepsinin her an hazır olması lazım. Çok iyi bir takıma karşı oynadık. Çok fiziksel, çok sert, dinlenmiş ve bu tarz maçların bizim takvimimizde ne kadar zor olduğunu Fenerbahçe taraftarının çok iyi bilmesini istiyorum. Bu tarz maçları kazanmak benim için çok büyük mutluluk.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Sarı lacivertlilerin savunma anlamında da bir karakter ortaya koyduğunu dile getiren Başantrenör Kokoskov, şu ifadeleri ekledi açıklamalarına:

Her zaman maçı kazanmak için savunma anahtardır. Agresif, enerjik olabilmek, ayakta kalabilmek. Ve savunmasız zaten oynayamazsınız. Bu bir takım sporu ve basketbol birebir oynanmıyor. Takım olarak hareket etmemiz lazım. Bence bugün savunma anlamında karakterimizi de gösterdik.

Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …