Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakiplerinden Gran Canaria Deplasmanda Murcia’yı Yendi

İspanya Liga Endesa 10. hafta mücadelesinde Bursaspor’un EuroCup’daki rakiplerinden Gran Canaria, deplasmanda UCAM Murcia engelini 74-78’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Gran Canaria 9. maçında 2. galibiyetine ulaşarak son sıralardan kurtulmuş oldu. Murcia ise 8. maçında 4. mağlubiyeti alarak 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 11-21
2.çeyrek: 22-18
3.çeyrek: 17-24
4.çeyrek: 24-15

Gran Canaria’da Matt Costello 15 sayı, 6 ribaund ile öne çıkarken, Jacob Wiley 14 sayı, 4 ribaund ve Frankie Ferrari ile Andrew Albicy 11’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Murcia cephesinde ise Emanuel Cate 16 sayı, 11 ribaund ile maçın yıldızı olurken, Connor Frankamp 16 sayı, 8 asist ve David DiLeo 12 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …