Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakiplerinden Partizan’ın Yeni Koçu Tanıdık Bir İsim Oldu

7DAYS EuroCup‘da temsilcimiz Bahçeşehir ile aynı grupta yer alan ekiplerden Partizan, koç Scepanovic ile yolları ayırdıktan sonra yerini doldurmakta gecikmedi.

Sırp ekibi daha önce ülkemizde Banvit’i de çalıştırmış olan, bu sezon şimdi kadar takm çalıştırmamış olan Sloven koç Sasa Filipovski ile anlaştığını resmi olarak açıkladı ve 7 Kasım’da Zadar ile oynayacakları Adriyatik Ligi mücadelesininde takımının başında ilk maçına çıkacak.

46 yaşındaki Filipovski son olarak 2018-19 sezonunda AS Monaco’yu çalıştırmış, daha öncesinde ise Banvit dışında Olimpija Ljublijana, Stelmet Gora ve Lottomatica Roma takımlarını çalıştırmıştı.

Partizan koç Scepanovic yönetiminde sezona başlamış ama alınan kötü sonuçlar sonrası Sırp koçla yollar ayrılmıştı. Hem Adriyatik Ligi’nde hem de EuroCup’da 2-3 ile mücadele ediyorlar şuana kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …