Güncel Haberler

Daçka’nın Rakibi Burgos, Evinde Fuenlabrada’ya Takıldı

İspanya Liga Endesa 9. hafta mücadelesinde Daçka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden San Pablo Burgos, konuk ettiği Fuenlabrada‘ya 78-99 gibi farklı bir skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Burgos 7. maçında 3. mağlubiyetini alırken, Fuenlabrada ise 8. maçında 3. galibiyetini elde etmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 25-18
2.çeyrek: 15-24
3.çeyrek: 22-33
4.çeyrek: 16-24

Fuenlabrada’da Marc Garcia 23 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Melo Trimble 20 sayı, 3 ribaund, 5 asist, Alex Urtasun 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Chris Eyenga 12 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Burgos cephesinde ise Dejan Kravic 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Ken Horton 17 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler olurken, Vitor Benite de 13 sayı ile katkı verebildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …