Güncel Haberler

Tofaş Son Serbest Atışı Kaçırdı, Fenerbahçe Bursa Deplasmanında Kazandı

ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Tofaş karşısında çok zorlansa da 103-104’lük skorla kazanmayı bildi.

Maçın son bölümünde karşılıklı serbest atışlar izledik. Bitime 1.6 saniye kala Tofaş adına çizgiye giden Purcell 3 atıştan ilk ikisini isabete çevirirken son atışı kaçırınca kazanan taraf sarı lacivertliler oldular.

Fenerbahçe Beko, 6. maçında da namğlup ünvanını korurken, Tofaş ise 4. mağlubiyetini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 28-24
2.çeyrek: 23-26
3.çeyrek: 15-23
4.çeyrek: 37-31

Sraı lacivertlilerde Nando De Colo 28 sayı, 7 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jan Vesely 16 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 2 top çalma, 2 blok ve Melih Mahmutoğlu 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Tofaş cephesinde ise DeVaughn Akoon-Purcell 37 sayı, 7 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Semaj Christon 21 sayı, 5 asist, 3 top çalma ve Berkan Durmaz 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …