Güncel Haberler

Steven Gray, Şampiyonlar Ligi’ne Müthiş Bir Giriş Yaptı! (VİDEO)

Steven Gray sezona harika bir başlangıç yaptı!

FIBA Şampiyonlar Ligi açılış haftası maçında Peristeri‘nin Lietuvos Rytas’ı deplasmanda 88-106’lık skorla geçtiği maçta Birleşik Amerikalı guard tarihi bir performansa imza attı.

1.96 metre boyunda olan 31 yaşındaki tecrübeli skorer, 29 dakika sahada kalırken Litvanya ekibinin potasına tam 39 sayı gönderirken kariyer rekoruna imza attı. İstatistiklerine 7 asist ve 3 ribaund da ekleyen Gray, yay gerisinden 10-13 ile oynarken, bulduğu 10 isabetle de Şampiyonlar Ligi rekorunu egale etmiş oldu.

Bu istatistiklerle 47 verimlilik puanı elde eden Birleşik Amerikalı guard, bu alanda ise rekoru eline aldı ve Şampiyonlar Ligi tarihine geçmiş oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …