Güncel Haberler

Bursaspor’un Rakibi Gran Canaria, Evinde Obradoiro’ya Farklı Yenildi

İspanya Liga Endesa 7. hafta mücadelesinde temsilcimiz Bursaspor’un EuroCup’daki rakiplerinden Gran Canaria, konuk ettiği Obradoiro‘ya 75-85’lik skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Gran Canaria, 7. maçında 6. mağlubiyetini alırken, Obradoiro ise 5. galibiyetini hanesine yazdırdı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 26-25
2.çeyrek: 17-21
3.çeyrek: 17-15
4.çeyrek: 15-24

Obradoiro’da Kassius Robertson 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Laurynas Birutis 19 sayı, 12 ribaund ve Jake Cohen 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gran Canaria cephesinde ise Stan Okoye 14 sayı, 7 ribaund ve John Shurna 11 sayı, 2 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Franko Ferrari, Beka Burjanadze, Jacob Wiley üçlüsü ise 9’ar sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …