Güncel Haberler

Alkım Ay: “Voleybol Maçını Kazandığı İçin Ormanspor’u Tebrik Ediyoruz.”

ING Basketbol Süper Ligi 5. hafta mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, konuk olduğu Ormanspor’a 77-66’lık skorla kaybederken koç Alkım Ay karşılaşmayı değerlendirdi.

Koç Ay, maçın basketbol değil, voleybol gibi oynatıldığını belirtip hakemleri eleştirirken, isim vermeden söz ettiği başhakem Emin Moğulkoç’la ilgili olarak, “İş kişiselleşti, saçma sapan yerlere geldi.” dedi.

İşte Ay’ın açıklamaları:

Konuşursam da ceza yiyeceğim ama içimde kalmasın. Ufak tefek birşeyler söyleyeyim. Birincisi, biz voleybol oynamayı bilmiyoruz. Temas etmeden bu sporu yapmayı bilmiyoruz. Güzel bir voleybol maçı oynadık bugün. Voleybol maçını kazandığı için Ormanspor’u tebrik ediyoruz. İkincisi, en son hakem abimiz, ben 50 yaşındayım filan diyordu, kişiselleştirdi, saçma sapan durumlar oldu. Ben dahil bizim ekibimiz bu işten para kazanan insanlar değiliz, bu işi profesyonelce yapmıyoruz. Buraya aşkla geldik. Herkese de saygımız sonsuz, hiçbir kötü lafımız olamaz. Haddimiz de değil. Biz küçük bir noktayız ama büyük noktalar bizimle birşeyler yarıştırmaya kalkışıyorlar. Bugün çok üzüldük. Kavga eden insanları da kınıyoruz. bana konuşamazsın diyor, konuşurum. Benim işim konuşmak. Terbiyeli, üslubuyla olmak koşuluyla… Yeri geldiğinde itiraz edeceğim, onlar da bana anlatacak. Bu iş böyle olur. Bizim bildiğimiz buydu ama değilmiş.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …