Güncel Haberler

Bursaspor, Konuğu Gran Canaria’ya Farklı Kaybetti

7DAYS EuroCup 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Gran Canaria‘ya 76-94’lük skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla temsilcimiz 3. maçında da galibiyetle tanışamazken, Gran Canaria ise 3. maçında 2 galibiyetini elde etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 18-33
2.çeyrek: 33-53
3.çeyrek: 60-76
4.çeyrek: 76-94

Gran Canaria’da John Shurna 18 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ile en skorer isim olurken, Tomas Dimsa 16 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Jaiver Beiran ile Matt Costello ise 11’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Birkan ve Hamilton’dan yoksun olan temsilcimizde ise Oğuz Savaş 14 sayı, 6 ribaund, Ömercan İlyasoğlu 13 sayı, 3 ribaund, 9 asist, Kenny Kadji 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Xavier Munford ile Metin Türen ise 10’ar sayıyla direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …