Güncel Haberler

Telekom, Büyükçekmece’yi Uzatmada Geçti (Koç Gören diskalifiye edildi)

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde Türk Telekom konuk ettiği Büyükçekmece‘yi uzatma sonunda 95-89’luk skorla geçebildi.

Bu sonuçla Telekom 4. maçında 3. galibiyetini alırken, Büyükçekmece ise 2 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Maçın bitimine 3:30 dakika kala koç Burak Gören‘in 2. teknik faulün ardında oyundan atıldığı Telekom’da Tyler Ennis 23 sayı, 8 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Michael Eric 20 sayı, 8 ribaund, Sam Dekker 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Kyle Wiltjer 17 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Muhammed Baygül 14 sayı, 8 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Büyükçekmece cephesinde ise Karvel Anderson 27 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Osiris Eldridge 18 sayı, 7 ribaund ve Matt Farrell 11 sayı, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …