Güncel Haberler

Baskonia, Eksik Barcelona’yı Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa 6. hafta mücadelesinde Euroleague ekipleri karşı karşıya geldi ve TD Systems Baskonia, güçlü rakibi Barcelona‘yı eksik yakalamışken 82-71’lik skorla yenmeyi bildi.

Son şampiyon Baskonia 6. maçında 4. galibiyetine ulaşırken, Barcelona ise 4. maçının ardından 3 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-20
2.çeyrek: 16-20
3.çeyrek: 31-18
4.çeyrek: 12-13

Baskonia’da Rokas Giedraitis 19 sayı, 6 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Achille Polonara 16 sayı, 8 ribaund, 4 asist, Luca Vildoza 12 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Zoran Dragic 11 sayı ile galibiyetin mimarları oldular.

Mirotic ve Claver’den yoksun olan Barça cephesinde ise Thomas Huertel 15 sayı ile öne çıkarken, Brandon Davies 10 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu. Cory Higgins ile Nick Calathes ise 9’ar sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …