Güncel Haberler

Ufuk Sarıca: “Her Geçen Gün Çalışarak Daha İyi Olacağımız Kesin”

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk olduğu Tofaş’ı 78-88’lik skorla geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca değerlendirmelerde bulundu.

Kaf-Kaf’ın başarılı koçu şu ifadeleri kullandı:

Güzel bir galibiyet ile döneceğiz Bursa’dan. TOFAŞ, ligin değerli takımlarından bir tanesi. Her zaman ligin yukarılarında olan bir organizasyona sahipler. Onlara bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum. Maça gelince çok iyi oynadığımız ancak içerisinde inişler çıkışlar yaşadığımız bir maç oldu. Özellikle başlangıç muazzamdı diyebilirim ama bunlar her zaman sürdürülebilir yüzdeler mi, yanılmıyorsam ilk periyotta 7/12 üçlük attık. Her zaman bu yüzdeyi sürdüremeyebilirsiniz bence normal olan da bu. Genelde oyunun diğer kısımlarını iyi yaptık. Maçtan önce konuştuğumuzda TOFAŞ’ın hızlı bir hücum takımı, atletik oyunculardan kurulduğunu biliyorduk. Dolayısıyla fast-break önlemlerimizi almıştık. Maçın sonunda baktığımızda savunmamız çok düşük bir sayıda kalmadı ama benim için yeterliydi. Özellikle Metecan’ın sürdürdüğü form bizim için önemliydi. Geçen sezon başlayan o devamlılığı bu sezon daha da yukarı çıkarıyor. Hem Türk basketbolu hem bizim için önemli. Bugün Raymar Morgan’ın ortaya koyduğu oyun çok önemli. Sezon başında hazır değildi, her geçen gün daha iyi bir hale geliyor. Sek yine aynı şekilde devreye girdi. Tony’nin yine müthiş bir organizasyonu var. Bunları birleştirdiğimiz zaman tüm maçı önde götürdüğümüz bir karşılaşma oldu. Her geçen gün çalışarak daha iyi olacağımız kesin. Bütün takımı tebrik ediyorum. TOFAŞ’a da başarılar diliyorum.

Pınar Karşıyaka Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …