Güncel Haberler

Fethiye Koçu Alkım Ay: “Uyumuyoruz, 7-24 Çalışıyoruz.”

ING Basketbol Süper Ligi 4. hafta mücadelesinde konuk ettiği güçlü rakibi Galatasaray’ı uzatma sonunda 91-82’lik skorla geçerek bir sürprize imza atan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor‘da koç Alkım Ay karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Koç Ay’ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Maçın ardından kutlama yaparken oyuncular tarafından biraz ıslatıldım. Kazandığımız için çok mutluyuz, çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık. 7/24 çalışıyoruz, uyumuyoruz. Gerçekten çok sıkı çalışıyoruz. Çok kısa zamanda bir takım olmaya çalışıyoruz. Ben bütün oyuncularımı tebrik etmek istiyorum, gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Çok istiyorlardı. En çok onların adına seviniyorum. Antrenmanlarda bile istediklerini o kadar çok belli ediyorlardı ki. Rakibimiz Galatasaray‘a da bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim.

Tivibu Spor

Kaybeden taraf Galatasaray‘da koç Ertuğrul Erdoğan ise şu açıklamaları yaptı:

Fethiye Belediyespor’u tebrik ediyorum. İkinci yarıda ve son uzatma devresinde gösterdikleri mücadele maçı onlara getirdi. Maalesef özellikle ikinci devrede birçok basit hata yaptık. Sezon devam ediyor. Kendilerini tebrik ediyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …